De mooiste zonnebrillen koop je online bij Faciato

Het concept van Faciato is eenvoudig; de mooiste collectie zonnebrillen van gerenommeerde merken online aanbieden voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Er is voor iedere smaak wel een passende zonnebril te vinden. Hou je van een klassiek model, een sportieve zonnebril of ga je meer voor retro. valt de keuze op een exclusief model of toch meer een trendy exemplaar. Binnen iedere prijsklasse is er een zonnebril die geheel bij jou past.

Faciato is onder anderen de officiële dealer van de merken Ray-Ban, Persol, Oakley, Dolce & Gabanna, Carrera, Serengeti Eyewear, Vogue, Invicta en Tom Ford. het zijn allen grote internationale designers die garant staan voor een eigentijdse en goed passende zonnebril. Hiermee kan en zal je gezien worden. Een zonnebril is het gehele jaar door een zeer goed bruikbaar. De lage winterzon, de wintersport of tijdens zomers omstandigheden, een zonnebril is op deze momenten onontbeerlijk.

Bij Faciato is de verzending altijd gratis. En met de garantie, niet goed is geld terug. Een bestelling voor 16.30 geplaatst wordt dezelfde dag nog verzonden. Klanten die een foto met hun bril op Instagram taggen met de #Faciato krijgen een waardebon van €10 opgestuurd voor een volgende aankoop. Het zijn deze vele redenen die een aanschaf van een zonnebril via Faciato tot een uitstekende keuze maakt.