Glasweefselbehang

Glasweefselbehang voor muur & plafond bescherming van topkwaliteit en wordt gebruikt zowel commerciële als residentiële gebouwen. Gemaakt van glasvezel versterkt dit soort behang muren, voorkomt het barstjes in de plamuurlaag en kan op vrijwel alle oppervlaktes en muren worden aangebracht.

Een ecologisch verantwoord product
Glasweefselbehang is duidelijk een ecologisch product en beantwoorden aan de strenge eisen die de wandbekleding van vandaag vraagt: het is milieuvriendelijk, het biedt weerstand tegen veroudering, het is duurzaam en zijn individualiteit toont specifieke kenmerken. De verscheidenheid aan patronen,structuren en diktes worden op de weefmachines gecreëerd.

Voordelen van glasweefselbehang
Vanwege deze functies wordt vaak glasweefselbehang gebruikt in keukens, ziekenhuizen en hotels en is zijn de producten van http://glasvezelbehang.nu/ bijzonder geschikt voor gebieden waar een super veerkrachtig wandbekleding nodig is. Wanneer u een muur voor een zeer lange tijd wilt beschermen biedt een glasweefselbehang een goedkope oplossing. Per vierkante meter betaalt u relatief weinig in vergelijking met ander behang die u meerdere keren in uw leven moet vervangen.

Bevestigen van glasweefselbehang
Glasweefsel behangt wel anders, maar eenmaal onder de knie is dit gemakkelijk te hangen met behulp van de paste lijm. Gebruik zeker handschoenen, want de glasvezels zijn scherp en kunnen irriteren. Na de eerste verflaag zijn glasvezels zijn permanent verzegeld en geven een brandveilige, sterkte laag op uw muren en plafonds.
Hierbij het grote voordeel: eenmaal het behang van glasvezelbehang.nul is aangebracht kunt u regelmatig uw interieur wijzigen door er snel een nieuw kleurtje op te schilderen.