Halters? Fitnessapparaat.nl!

halters

Wil je alvast trainen voor dat strakke zomerlichaam? Of wil je simpelweg sterker worden? Dan kunnen oefeningen met een halter een handige toevoeging zijn aan je training. Daarom zal ik je in dit artikel kort vertellen welke oefeningen je met een halter kunt doen en wat de prijs is van een halter. Wil je meer informatie? Check deze webwinkel.

Oefeningen met een halter

De eerste oefening die je met halters kunt doen is bankdrukken. Voor deze oefening heb je wel een bankje nodig, maar hij is erg geschikt om de borstspieren, de triceps en de schouders te trainen. Naast bankdrukken is er ook de ‘bicep curl’. Deze oefening is vooral bekend met dumbbells, maar kan ook uitgevoerd worden met een halter. Deze oefening is erg geschikt om, zoals de naam al suggereert, de biceps te trainen. Naast je biceps worden ook je onderarmen sterker van deze oefening. Een andere bekende oefening met de halter is de ‘shoulder press’. Ook bij deze oefening maakt de naam het doel al duidelijk: met deze oefening train je vooral je schouders. Niet alleen de schouders, maar ook de triceps moeten voor deze oefening gebruikt worden. Daarom is ook dit een erg goede oefening om het bovenlichaam te trainen.

Hoe duur is een halter?

Voor de meeste fitnessapparatuur geldt dat de prijs sterkt kan verschillen, afhankelijk van het gewicht en materiaal en zelfs het merk. Dit geldt ook voor halters. Op fitnessapparaat.nl zijn er halterstangen beschikbaar vanaf ongeveer twintig euro. Dit is relatief erg voordelig. De prijzen van gewichten beginnen al bij €1,40 en kunnen oplopen tot een paar honderd euro. Voor voordelige prijzen kun je kijken op fitnessapparaat.nl.