Kettlebell, het ideale trainingsinstrument

kettlebell

Het trainen met een kettlebell gebeurd al sinds de achttiende eeuw. Het is begonnen bij de Russische soldaten om ze sterker te maken. Het is een klassiek instrument, ideaal voor krachttraining. Tegenwoordig is de kettlebell niet meer weg te denken uit de moderne sportschool. Iedereen kan er gebruik van maken. Of je nou een krachtsporter bent of een ware atleet, de Dit trainingsinstrument kan een uitstekende bijdrage leveren aan het verbeteren van jouw prestaties!

De kettlebell is ook een multifunctioneel trainingsinstrument. Je kunt er werkelijk je hele lichaam mee trainen. Schouders, benen, armen, buik, rug; je kunt het niet bedenken of je kunt het trainen. Tegenwoordig heb je veel “full body workouts” waarbij de kettlebell wordt ingezet. Dit zijn trainingsprogramma’s waarbij je heel je lichaam traint en zowel je kracht als je uithoudingsvermogen verbeterd. Binnen no-time heb je al honderden calorie├źn verbrand!

Wil jij hier ook mee aan de slag? Je hoeft niet per se naar een sportschool om te trainen met een kettlebell. Je kunt ze ook gemakkelijk online bestellen zodat je er thuis mee aan de slag kan. Kijk bijvoorbeeld eens op fitnessapparaat.nl. Hier zijn allerlei soorten en maten kettlebells en accessoires te vinden. Buiten het feit dat deze webwinkel een breed assortiment heeft, biedt het ook een goede service. Als je op werkdagen voor 22:00 besteld, heb je de volgende dag je kettlebell al in huis! Is het toch niet wat je had verwacht, dan kun je binnen 30 dagen zonder een reden op te hoeven geven de spullen simpelweg retourneren.