Kiton: Italiaanse elegantie voor mannen die van klasse houden!

Korte geschiedenis
Kiton is een fashionmerk dat in 1956 in Napels, Italië, is opgericht door Cipo Paone en Antonio Carola. Naar de eerste voorletters van Cipo Paones voor- en achternaam heette het bedrijf aanvankelijk CIPA. De focus kwam te liggen op luxueuze en modieuze kwaliteitskleding, met name voor heren. Aanvankelijk richtte het merk zich op het maken van shirts, dassen en pakken, later gevolgd door onder meer schoeisel, denim jeans, zonnebrillen en andere kledingaccessoires. Als merknaam dook CIPA in 1968 op in de kledingmarkt, toen het bedrijf onder eigen naam de eerste herenpakken maakte en verkocht.

Topkwaliteit met oog voor detail
Momenteel heeft Kiton maar liefst 330 ervaren kledingmakers in dienst, die per jaar 220.000 pakken maken. Met een scherp oog voor details produceren deze kleermakers elegante herenpakken van topkwaliteit. Aan elk pak wordt 25 uur gewerkt door minimaal 45 kledingexperts. Deze grondige en professionele werkwijze verklaart waarom Kiton zo’n luxueuze uitstraling heeft en wereldwijd grote populariteit geniet.

Bekijk de collectie
Deel mee in de Italiaanse passie voor indrukwekkende herenmode en bekijk de brede collectie Kiton-kleding op Pauw.com. Ongetwijfeld vind je hier een geschikt maatpak, een fraai herenshirt of elegante schoenen die volledig aan jouw wensen voldoen.