Ook UW ogen verdienen een Ray Ban

Een Ray-Ban is misschien wel de bekendste onder de zonnebrillen. De meest bekende modellen zijn daarbij wel de zogenaamde pilotenbril en de bril die bekend werd via The Blues Brothers (ook al was dit model al veel ouder…): de Wayfarer. De pilotenbril is oorspronkelijk ook echt ontworpen voor piloten. Zo konden zij de bril dragen in combinatie met het luchtmasker. De populaire zonnebrillen zijn ook te koop bij Faciato.nl.

Ray-Ban zonnebrillen staan voor kwaliteit, functionaliteit en zijn modieus van vormgeving. De glazen zijn zo ontwikkeld dat ze voor 100 % alle schadelijke lichtinvallen blokkeren, zoals UVA, UVB en schadelijk blauw licht. De glazen zijn twee keer zo sterk dan een gewoon glas, waardoor schokken beter opgevangen worden. Dit is uitgebreid getest door een zogenaamde valproef.

De modellen van Ray-Ban zijn modieus, maar ook de oudere modellen zijn nog altijd een hit. Toch kan je een bril zoeken die helemaal uniek bij jouw past. Neem bijvoorbeeld de Justin. De bril is verkrijgbaar als een zwart montuur. Maar als je meer van kleur houdt, dan kies je gewoon voor een blauwe, een groene of bijvoorbeeld een paarse. Combineer de bril met gekleurde glazen en je bril past prachtig bij je favoriete kleding.

Ook bij Faciato.nl kan men kiezen uit meerdere modellen en is er ook voor iedereen zo’n prachtige Ray-Ban te vinden