Over Caruso kleding

caruso

Het Italiaanse kledingmerk Caruso is ontstaan in 1958. In dat jaar begon Raffaele Caruso, afkomstig uit de Italiaanse plaats Soragna, een eigen kleermakerszaak. Wat begon als een kleine eenmanszaak, groeide uit tot een familiebedrijf. Tegenwoordig is het een mondiaal topmerk dat maar liefst 600 mensen wereldwijd werk verschaft. Caruso is een grote speler op de internationale markt van topkleding.

De kleding kenmerkte zich vanaf het begin al door stilistische subtiliteit en een onderscheiden strakke kledinglijn voor de moderne en modebewuste man. Caruso-kleding heeft een luxe uitstraling en zit zeer comfortabel door het gebruik van de bete stoffen en materialen. Naast het streven naar de allerhoogste kwaliteit, staan uniciteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. De kleding heeft een ongeƫvenaarde klasse die typerend is voor dit merk en u niet snel terugziet bij andere merken. Mode van Caruso wordt gemaakt van materialen die het milieu en klimaat niet of minimaal belasten. Uitstraling en passie voor mode zijn elementen die in de kledinglijnen voortdurend terugkomen en het image van dit merk body geven.

Collectie Caruso kleding bij Pauw
Op Pauw.com vindt u een uitgebreide collectie van zorgvuldig geselecteerde items van dit topmerk. Zo kunt u bij PAUW terecht voor gedetailleerd vormgegeven birdseye pakken, wollen pakken en klassieke overjassen. Maar ook voor fraai ontworpen katoenen truien en lekker zittende sweatshirts bent u bij Pauw helemaal op het goede adres! Bezoek nu de webshop op Pauw.com en laat u verrassen door de uitgebreide collectie.