Princess rijstkoker 271940 – wit

De Princess rijstkoker is makkelijk in gebruik. Er kunnen verschillende rijstsoorten in worden klaargemaakt. dit maakt het makkelijk en snel om een grote maaltijd op tafel te zetten. De rijstkoker heeft een inhoud van 1,8 liter. Dit is meer dan genoeg voor een gemiddeld gezin van 4 personen.

Daarnaast is de rijstkoker ook erg makkelijk schoon te maken doordat de binnen pan eruit kan. Deze binnen pan heeft ook een anti-aanbaklaag. Hierdoor blijft de rijst niet meer vast gekookt aan de zijkanten van de pan zitten.

Zodra de rijst klaar is wordt er een waarschuwingssignaal gegeven waardoor je niet in de buurt hoeft te blijven. De timer kan je zetten op de gewenste tijd en ondertussen kan je fijn verder met het bereiden van de rest van het eten. Daarnaast zitten er ook een handig snel keuze menu op de rijstkoker. Hierdoor is hij voor iedereen makkelijk te gebruiken.

De glazen deksel is erg fijn om zelf te kunnen kijken hoe het met de rijst gaat. Ook de bijgeleverde maatbeker en de plastic rijstlepel zijn erg handig. Zo is de hele set compleet en klaar voor gebruik. Ook het bijgeleverde kookboek is erg leuk. Er staan lekkere en makkelijke gerechten in, welke klaar zijn te maken met behulp van de rijstkoker.

De rijstkoker van Princess is niet duur. Dit maakt de prijs/kwaliteit verhouding goed en maakt dat het een goede aankoop is. Deze rijstkoker is door het gebruiksgemak en de prijs/kwaliteit verhouding een aanrader om aan te schaffen. Door het bijgeleverde kookboek wordt het nog leuker om de rijstkoker te gebruiken.

Meer weten? Rijstkoker.net!