Wonen in Duitsland binnen handbereik

wonen in duitsland

Wie heeft er niet eens over nagedacht om te vertrekken naar de oosterburen? Wonen in Duitsland geeft een bepaalde rust en de welbekende Duitse “gemütlichkeit” mag daar niet aan ontbreken. Waar moet u op letten als u de grote sprong waagt in het diepe?

De Duitse woningmarkt voor Nederlanders

Het is belangrijk voor Nederlanders om niet van een koude kermis thuis te moeten komen. Neem geen risico en werk samen met een erkende makelaar. Het zal u een hoop kosten besparen. Net als in Nederland kunnen woningsites louche figuren aantrekken die zogenaamde woningen aanbieden om op die manier een borg van u los te peuteren. Het resultaat is dat u zonder geld en zonder woning komt te staan. Een betrouwbare makelaar is Oost Makelaardij, gevestigd in het grensgebied ter hoogte van Emmen. Makelaar Marc Oost spreekt vloeiend Nederlands en Duits en heeft een sterke reputatie opgebouwd.

Weloverwogen en goed geïnformeerd is het halve werk

Via de website van oostmakelaardij.nl kunt u zich vrijblijvend inschrijven voor een informatieavond. Zo wordt u op de hoogte gehouden van de Duitse regelgeving en wat u kunt verwachten bij een vertrek naar Duitsland. Het is de bedoeling dat u van tevoren weet waar u aan toe bent bij het kopen van een huis, zodat u zeker kunt zijn over uw keuze. Bent u benieuwd naar wat Oost Makelaardij te bieden heeft? Neem een kijkje op oostmakelaardij.nl en wie weet wordt wonen in Duitsland werkelijkheid.