Woolrich: Buitengewoon stijlvolle outdoor kleding

In 1830 stichtte de Brit John Rich in Pennsylvania outdoormerk Woolrich. Oorspronkelijk produceerde dit merk kleding voor arbeiders zoals boeren en houthakkers die in de meest extreme, onaangename weersomstandigheden warm gehouden moesten worden. Maar ook constructiewerkers uit het koude Alaska konden hun hart ophalen met de ontwerpen van Woolrich. Dit merk is reeds 180 jaar actief en ondertussen ook het oudste outdoor bedrijf in Amerika. Tot op de dag van vandaag is Woolrich trouw aan haar oorsprong en spitst zich nog steeds in hoofdzaak toe op de productie van jassen en parka’s. Er wordt steeds gekozen voor een samenstelling zowel natuurlijke als kunstmatige vezel van topkwaliteit voor de heerlijk warme jassen.

Woolrich profileert zich al decennia lang door middel van duurzame en comfortabele designs. Deze designs zijn stuk voor stuk van een superieure kwaliteit. Ookal is Woolrich reeds 180 jaar een van Amerika’s grootste producenten van outdoor- en sportkleding, wordt er steeds gestreefd naar hedendaagse, innovatieve ontwerpen. Ieder seizoen wordt gekenmerkt door Woolrich’s topkwaliteit en veelzijdigheid. Iedere collectie wordt verrijkt met de iconische Arctic Parka met prachtige, warme kraag van bont.

Pauw.com biedt ieder seizoen weer een veelzijdige collectie jassen van de Amerikaanse pionier Woolrich. Dit topmerk biedt een uitgebreide en kwaliteitsvolle collectie voor zowel mannen als vrouwen. U kunt de collectie zowel online als in een van de Pauw winkels komen bewonderen. Ontdek er onder meer de Padded Prescott, Bow Bridge, Reversible Bombers, Beaker Parka FF, Long Military Eskimo, de iconische Arcit Parka, de Literar Rex Eskimo en uiteraard ook de signatuur kasjmier poncho’s. Ga zo die winterse temperaturen tegemoet!